Termeni si conditii

       scsecurity.ro este proprietatea SC Sisco Consult Security SRL, inregistrata la registrul comertului cu J40/15067/2012 si CUI RO31037395

      scsecurity.ro garanteaza si isi asuma raspunderea ca informatiile prezentate pe site sunt corecte, complete sau actualizate, iar serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Cu toate acestea, nu excludem aparitia neconcordantelor in informatiilor aparute pe site, de aceea va rugam sa verificati corectitudinea specificatiilor pe site-ul producatorului produsului dorit, accesand link-ul aflat imediat sub specificatii sau sa cereti mai multe lamuriri departamentului tehnic.

      Promotiile se desfasoara pe anumite perioade, limitate ca timp, de cele mai multe ori precizate pe site, si sunt valabile in limita stocului disponibil.

      Ofertele de preturi se actualizeaza lunar.

      Preturile, ofertele, situatia stocului, specificatiile si imaginile se pot schimba fara vreo notificare in prealabil, acestea pot fi verificate in orice moment al zilei cu ajutorul echipei de vanzari.

      Toate produsele livrare sunt insotite de factura si de certificat de garantie.

      Pierderea certificatului de garantie sau a facturii duce la pierderea garantiei. Stergerea seriei (serial number S/N) partiala sau totala de pe produse duce la pierderea garantiei . Nu se elibereaza duplicate pentru certificatul de garantie .

      Livrarea produselor se poate face contra cost in functie de greutate, locatie si modalitate de plata. 

      Produsele achizitionate la distanta, pot fi returnate in max 10 zile de la data achizitionarii, in aceeasi stare, cu rambusarea integrala a sumei platite de catre client, conform odronantei 130/2000 si anume: " Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului". Pentru returnare se va efectua o verificare a integritatii acestora (lipsa zgarieturi, crapaturi, rupturi sau orice alte defecte fizice), a integritatii si prezentei tuturor ambalajelor, integritatii si prezentei tuturor accesoriilor, dar nu mai tarziu de 10 de zile lucratoare de la data primirii produselor de la firma de curierat.

 

      Nu se pot returna consumabile (cartuse, tonere, baterii, lampi, capuri de printare, drum unit-uri etc) sau produse care contin consumabile, doar in cazul inlocuirii de catre client a consumabilelor folosite cu unele noi.

      Nu se pot returna licentele odata ce au fost desigilate.

 

            Confidentialitate:

      scsecurity.ro va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

      scsecurity.ro garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre scsecurity.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

      Furnizarea datelor personale catre scsecurity.ro nu implica obligativate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.

 

 

 

NOTĂ DE INFORMARE PRIVIND PROTECŢIA DATELOR PERSONALE

 

 

 

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC Sisco Consult Security SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

 

Scopul colectării datelor este: transmiterea si identificarea comenzilor online, informarea utilizatorilor/ clientilor privind evolutia si starea comenzilor si a conturilor lor de pe web site-ul www.scsecurity.ro, evaluarea produselor si serviciilor oferite, urmarirea si monitorizarea vanzarilor.

 

Prin completarea datelor dumneavoastra in formularul de creare cont sau comanda, declarati ca acceptati neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse in baza de date a Sisco Consult Security SRL.

 

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai catre Sisco Consult Security SRL.

 

Aveti posibilitatea sa acceptati sau nu sa primiţi informaţii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de Sisco Consult Security SRL (scsecurity.ro).

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la adresa de email: office@scsecurity.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

 

Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

 

_______________________________________________________________

 

Observaţie:

 

*orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex.: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;

 

*orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

 

 Modalitatea de informare „verbal" se utilizează, în mod excepţional, în situaţia în care nu se poate realiza informarea în alte modalităţi (ex: informare prin intermediul convorbiri telefonice, dacă acestea sunt înregistrate).